zondag 17 juni 2012

Vaderdagcadeau Shimano baitrunner DL 4000FA

Ik ben blij met mijn nieuwe molen, maar de tekeningen en knutselwerkjes die ik deze ochtend van mijn drie dochtertjes heb gekregen betekenen nog veel meer voor mij. Ik kan er hier uitgebreid een verhaal over gaan schrijven, maar ik denk niet dat ik jullie daar een plezier mee doe. 
Ting, ting, ting... de heldere klanken van de slip klinken als muziek in mijn oren. Het schubkarpertje levert een laatste krachtinspanning voordat het omsloten wordt door het voor deze vis overdreven grote net. Genieten zeg... zo'n mooi vaderdagcadeau. Bedankt meisjes! 

Mijn nieuwe molen...

De heldere klanken van de slip klinken
als muziek in mijn oren...

5 opmerkingen:

 1. Visje?? Dat is een schitterende vis man! Ik zou een vreugde dans doen met zo'n verwilderde!!

  Overigens heb jij dus meerdere,schitterende cadeaus in ontvangst mogen nemen. Voor mij was het ook echt heel erg genieten,afgelopen ochtend!

  Ik ben blij met die kids :-D

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ting ting ting ,dat hoor ik morgenochtend als de voerstek (van vanochtend) wat is geworden hehe.Maar is het molentje wat als penmolen eigenlijk ?

  Groet Dennis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Dale: Het is ook een schitterende vis, maar groot vond ik hem niet. Maar goed, daar ging het hier ook niet om. Ik had het misschien iets positiever moeten omschrijven ;)

  Leuk te horen dat jij ook hebt genoten van het vader zijn :)

  @Dennis: Nou succes dan morgen. Ben wel weer benieuwd naar je resultaten!

  Ik vind het een prima molentje voor het penvissen. Goede slip, krachtig genoeg en niet te groot/zwaar. Ik vang mijn vissen er wel mee :) De baitrunner heb ik voor het penvissen natuurlijk niet nodig, maar af en toe gebruik ik de penhengel ook wel voor het statisch vissen op bijvoorbeeld zeelt. Of op vakantie kan ik deze hengel op meerdere manieren inzetten. Hoef ik niet zoveel materialen mee te nemen. De auto zit al vol zat met drie kinderen en twee volwassenen, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Koen,had even gegoogled het molentje schijnt ook geschikt te zijn voor het feederen endergelijke ,een echte multi inzetbare rakker dus.Jou kids hebben er nu al verstand van zo blijkt haha ;)Maarrr vanmorgen was het raak hoor,een heuse bak (schub) van 29 pond van een moeilijk water. JAAHOOEE !

  Groet Dennis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Dennis,

  Wat een kinderen hè? Ik ben heel trots op ze ;)
  Een 29 ponder dus! En ook nog eens van moeilijk water! Geweldig man. Gefeliciteerd!!!

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen