zondag 26 juni 2016

www.dekarperwereld.nlMijn vistijd breng ik de laatste tijd voornamelijk door aan een prachtig water verscholen tussen weilanden. Ik vind het leuk om op verschillende media mijn visbelevingen te plaatsen. Iedereen kent het magazine Dé Karperwereld waarin ik ook regelmatig sta met een artikel. Inmiddels bestaat ook de site www.dekarperwereld.nl waarop vanaf nu geregeld iets van mij geplaatst gaat worden. De site is vrij nieuw, maar nu al behoorlijk gevuld en zeker de moeite waard om te bezoeken. Het verhaal Verscholen tussen de weilanden met bijbehorend filmpje kun je lezen en bekijken op www.dekarperwereld.nl.

Voor de liefhebber... op de site hebben ze van mij een profiel aangemaakt met daarbij een icoontje naar mijn Instagram (hier ben ik sinds kort mee begonnen). Check hier.

Veel lees- en kijkplezier!

4 opmerkingen:

 1. Heel leuk Koen.. Ik ben zo iemand die wel graag de artikelen leest maar niet wil betalen voor de bladen... :$
  De laatste tijd bezoek ik de site van de karperwereld regelmatig. Er staan echt goede artikelen in. Succes daar en gisteren genoot ik al van je filmpje. Mooie vissen.

  Groeten, Michael

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Misschien is een abonnement een leuk kado (Sinterklaas, verjaardag, ... ). Hoef je niet te betalen ;) Het is maar een tip hoor.

   Leuk dat je hebt genoten van het filmpje.

   Verwijderen
 2. Via schiphol gereist dus weer Karperwereld gekocht en het viel mij idd op dat er veelvuldig naar de site verwezen wordt voor films e.d. Leuk, nog meer leesvoer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij bent echt vaste klant op Schiphol hè. Heerlijk om dan een magazine als Dé Karperwereld te lezen.

   Verwijderen