zaterdag 4 juni 2016

Even bijpraten...

Het is alweer juni. Voor mij qua werk de meest hectische periode in het jaar. Het vissen moet goed gepland worden, maar niet vissen is geen optie want ontspanning heb ik ook nodig. Ik ben actief op een heerlijke stek midden in de natuur en de karpervangsten zijn ook nog eens oké! Wat wil een mens nog meer... 
In april en mei had ik al plannen deze stek te gaan bevissen, maar stak ik ook veel tijd in het vissen op andere vissoorten dan de karpers. Ook het niet vissen en met de camera de natuur intrekken heb ik veel gedaan. Samengevat... ik ben lekker bezig en geniet met volle teugen. Omdat mijn dagelijkse werk zich voornamelijk binnen achter de computer afspeelt heb ik nu geen zin om ook nog eens mijn vrije tijd achter de laptop door te brengen. Hierbij daarom een fotoimpressie van de afgelopen periode. Geniet ervan en tot de volgende update! Ik ga snel weer naar buiten, het is mooi weer!

Vooral in het vroege voorjaar vis ik graag op zeelt.


Ik heb genoten van het voorjaar met al zijn voorjaarskleuren en geuren.
Het draaide niet alleen om vissen. Ook zonder hengel, maar met camera is het leuk aan de waterkant. Stiekem blijf ik natuurlijk altijd observeren, wie weet ontdek ik een nieuwe karperhotspot!
Ik kan ook genieten van andere vissoorten zoals deze winde...


...maar als ik 's avonds laat zo'n reekalfje zie denk ik even helemaal niet aan vissen.
Toch draait het uiteindelijk allemaal om het karpervissen. Daar is geen kruid tegen opgewassen...


4 opmerkingen: