woensdag 2 januari 2013

Terugblik karpervissen 2012

Sinds ik blog maak ik ieder jaar een overzichtsfilmpje van het karpervissen. Ook dit jaar heb ik weer een filmpje in elkaar gezet. Ik heb er geen megaproject van gemaakt, want die tijd had ik niet. Niet alles kan altijd om het vissen draaien. Zo heb ik de afgelopen dagen een likje verf aan de binnenkant van mijn huis gesmeerd en heb ik mij gedragen als professioneel vloerenlegger. Best leuk even klussen, maar nu ik weer wat ruimte zie voor het vissen kijk ik alweer uit naar de volgende doodaassessie. Over doodaasvissen gesproken, er ligt nog een niet geplaatst verslag op de plank. Wie mijn antwoorden op de reacties uit het vorige verslag heeft gelezen weet dat ik weer iets moois heb gevangen.  Ook heb ik nog een feestje gevierd. Dit jaar heb ik i.p.v. de Drentse knallende melkbussen mogen kijken/luisteren naar het waarschijnlijk niet legale siervuurwerk in Loenen aan de Vecht. Ja, want daar zat ik met oud en nieuw. Mocht je van plan zijn ooit daar oud en nieuw te gaan vieren kom dan niet aanzetten met een leuk siervuurwerkpakketje  t.w.v. zo’n 40 euro. In vergelijking met wat daar afgestoken wordt zullen jouw potjes en pijltjes gedegradeerd worden tot spetterkaarsjes. Maar goed, terug naar waar dit blog voor bedoeld is. Ik heb genoten van het afgelopen jaar karpervissen. Ik heb gedaan waar ik mij goed bij voelde. Veel vissers gaan vissen bij wateren waar een paar bekende grote bakken rondzwemmen. Ik heb deze druk beviste wateren vermeden, maar heb toch mooie vissen weten te vangen. En dan bedoel ik met mooie niet per se grote, want het formaat doet mij de laatste tijd steeds minder. De plek waar ik vis is van veel groter belang, maar mocht er een grote vis rondzwemmen dan vang ik die natuurlijk wel graag. Dat moet ik dan ook wel weer toegeven ;) Maar goed, het is zo tijd voor het filmpje. Gewoon simpel, wat foto’s, wat bewegende beelden, een jaar teruggebracht in een paar minuten. Ik hoop dat je er van kunt genieten. Tot slot wens ik iedereen een gezond, gelukkig en goed visjaar toe!  
 
 

5 opmerkingen:

 1. Lekker filmpje Koen, je hebt een serie prachtige vissen mogen vangen afgelopen jaar.

  Gelukkig nieuwjaar bij deze en ik ben benieuwd wat 2013 brengt. :)

  Gr. Gert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verslag en mooie vissen Koen.

  Groet, Björn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Koen,

  6 minuten en 21 seconden beleving en sfeer,dank je wel voor dit meesterwerkje.
  "Ik heb gedaan waar ik mij goed bij voelde " mooier had ik het niet kunnen zeggen..het spat eraf Koen!

  Groeten Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Koen,

  Prachtig, ook al had ik ze natuurlijk al voorbij zien komen. Beleving, passie, inzet, fantastische resultaten in 2012, succes en beleving ook in 2013 toegewenst.

  Grtx,
  FER

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Gert: Bedankt! Als ik het filmpje zelf terugkijk besef ik dat ik een goed jaar achter de rug heb. Ik hoop dat 2013 ook een mooi visjaar wordt. Maar goed, voor een groot deel heb ik dat zelf in de hand hè :) Gert, jij ook een gelukkig Nieuwjaar!

  @Björn: Dank je Björn!!

  @Hans: Geweldig leuke reactie! Ben ik echt blij mee :)

  @FER: Maar je zag ze nu wel in beweging! Volgend jaar misschien in 3D ;) Ik wens jou ook veel succes en beleving toe!

  BeantwoordenVerwijderen