zaterdag 23 februari 2013

Film snoekseizoen 2012-2013

Zoals beloofd toon ik jullie een filmpje over het afgelopen seizoen doodaasvissen. Veel kijkplezier!
 
 

12 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan Koen. The end van het snoekseizoen, hey dat rijmt. Laat de camera"s maar draaien het penseizoen begint :)

  Groet, Bjorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, sfeervol filmpje Koen! Mooi je montage onderwater in beeld gebracht ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was egt ff 5 minuten vd wereld door de mooie opnames en mede dankzij het hypnotiserende (kalmerend) muziekje. Professioneel afgesloten met de onderwaterbeelden van een wegzwemmende snoek. Mooi werruk!!!


  Grt Dennis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof filmpje Koen. En goed te zien dat ook jij een gat in je net hebt :) En wat een zooitje drijfsijssies! Absurd gewoon! Ga zo door! Bam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Koen,

  Machtig mooi filmpie man! Je hebt in ieder geval een hoop fantastische vangsten gedaan.
  Top hoor!

  Groet,
  René

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Te gek filmpje en dito platen... kortweg een super snoekseizoen gehad man! Maar het goud lonkt behoorlijk al. Ben reeds 2x lekker hard op mn bek gegaan door keihard te blanken op kerp. Ach ja, des te zoeter zal het worden om al vroeg in het jaar een varken of biggetje te klatsen. Ben heel benieuwd naar jouw jacht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Bjorn: Bedankt! Ik ga zeker veel pennen, of nee, dat heb ik al gedaan en ik heb zelfs ook al gefilmd ;)

  @Boudewijn: Dank je. Ik krijg veel vragen over mijn montage, nu kan ik ze verwijzen naar dit filmpje. Een stuk handiger zo!

  @Dennis: Nou, je geeft een groot compliment Dennis! En daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee :)

  @Rolf: Als je veel vangt slijt je net snel hè! Daar weet jij alles van ;) Ik ga zeker zo door!

  @René: Leuk dat je weer even reageert René! Bedankt voor het compliment ook!

  @Tsak: Ja echt een goed seizoen en dat ook nog grotendeels op nieuwe stekken. Had ik van tevoren niet durven dromen. Maar ik moet ook zeggen dat er waarschijnlijk nog grotere snoeken rondzwemmen. Een hele uitdaging voor volgend snoekseizoen…
  Tsak, ik heb er respect voor dat je gewoon GAAT vissen! Blanken is niet raar nu in deze kou. Sowieso is het niet raar natuurlijk, maar je begrijpt me wel denk ik :) Jij bent benieuwd naar mijn jacht, maar ik ben ook oprecht benieuwd naar jouw eerste vangst nu het voorjaar er weer aankomt. Succes in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige film, dank. Machtig gezicht om de kroks te zien weg zwemmen met grote zware, soms snelle, soms lome slagen. Weer of geen weer jij ging en niet zonder resultaat, respect voor doorzetting.

  Grtx,
  FER

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thanks man!

  Er zwemt altijd nog wat groters rond. Je moet denk ook wat te wensen over houden. Dan hou je ook wat over om naar uit te kijken het volgende seizoen. Of gewoon nog effies een sneak sessietje op die rovers tussendoor ;)

  Ach ja binnen lekker warm op de bank zitten is ook niet alles zullen we maar zeggen. Je hebt ook een punt, blanken is deze tijd ook op zich niet raar. Maar als die pieper gaat gillen... Oehhh.

  Ik blijf in ieder geval lekker mn stekken aanvoeren. Zo nu en dan op verkenning met een penhengel. Het moet een keer gaan lukken hahaha. Toegegeven, ik geniet er ook van hoor om nu ff hard op mn muil te gaan en te bloeden voor de beloning gaat komen.

  Dat vissen is zo (ont)spannend. Ciao!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @FER: Geen dank hoor. Vond het erg leuk om te maken en wat voor weer het ook is, ik ga altijd met plezier vissen!

  @Tsak: Een sneak sessietje op de rovers? Ik denk het niet hoor. ‘k Heb mijn kop al helemaal gericht op de karpers. Tussendoor zal ik wel gaan zeelten. Blijft ook erg leuk om te doen vind ik.
  Hard op je muil gaan is een vorm van voorgenieten, hehehe. Dat begrijpen alleen echte visser zoals jij en ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke samenvatting Koen! Je hebt zo'n beetje het motto: "Slecht visweer bestaat niet, slechte viskleding wel".

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Frank,

  Bedankt! En dat is inderdaad mijn motto!

  Gr. Koen.

  BeantwoordenVerwijderen