dinsdag 3 juni 2014

Op mijn gemak - deel 10


Het is op het moment lastig om mijn belevenissen aan de waterkant allemaal met jullie te delen. Er is weer een hectische tijd op mijn werk aangebroken en dit werk wordt voor een groot deel uitgevoerd op de computer. Om dan ook nog eens veel extra uren achter de computer te gaan zitten voor dit blog staat me op het moment een beetje tegen. Liever ga ik de natuur in om te vissen en te fotograferen. Daarom deze keer een samenvattend verslagje van de afgelopen periode.

Om een kanaaltje (zie bovenste foto) te bereiken moet ik door een prachtig weidelandschap. Er is daar zoveel moois te zien dat ik soms het water helemaal niet bereik. Soms zie ik reeën of prachtige buizerds, maar altijd kan ik rekenen op de weidevogels. Een voorbeeld is bovenstaande steltloper die lange tijd om mijn hoofd bleef cirkelen.


Als ik wel het kanaaltje bereik dan is het er altijd leuk vissen. Karpers heb ik er nog nooit gevangen, maar er zwemmen wel knoeperds van zeelten.


Deze ree had geen idee dat ik achter het fluitenkruid zat. Rustig grazend en af en toe opkijkend heb ik dit prachtige schepsel een uurtje geobserveerd.

En tot slot nog zo'n mooie zeelt uit hetzelfde kanaaltje. Mensen, met weinig letters laat ik jullie toch meegenieten van mijn belevenissen. De langere verslagen komen vanzelf weer. Tot de volgende keer...

8 opmerkingen:

 1. Druk,druk druk Koen! Toch even tijd om lekker te vissen. Prachtige zeelten Koen. Mail me de stek even ga op vakantie naar Drenthe. :))))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het druk maar wanneer je vist weet je dingen vast te leggen waar mijn bek van open valt !!!
  Wat een foto 2 zeg Koen, moet wel met een super camera genomen zijn, Prachtig !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg herkenbaar, als vertaler/tools support specialist. Privétijd achter de laptop is ook heel beperkt :)

  Fantastische foto's, heel mooie vangsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Top foto's Koen. Dank dat je er tijd voor maakt om ze te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn de plekjes wel weer en dan ook nog es zulke zeelten vangen aan het end vd rit .lekker hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eergisteren keek ik al even naar je blog. Vaak kijk ik alleen even naar je foto's want die zijn prachtig. Dan later lees ik het verhaal. Zo ook nu. Mooie Grutto foto heb je gemaakt en die zeelten zijn erg leuk.

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @allemaal: Ben nog steeds weinig te vinden achter mijn laptop, maar wilde jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties! Bedankt!

  Er is wel weer gevist en binnenkort toon ik wat foto's. Even geduld nog:)

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen