donderdag 22 december 2011

De Jacht - Metersnoek 9

Eventjes twijfelde ik of ik deze update wel onder deze titel kon plaatsen. Ik ben namelijk met kunstaas gaan vissen in een smal slootje waar ik niet zo snel een metersnoek hoefde te verwachten. Maar goed, soms zitten de metersnoeken ook daar. Bovendien, ook al doet de titel anders vermoeden, gaat het niet alleen om de grote dames bij mij. Ik moest eventjes de balans zoeken. Even iets anders. Het doodaasvissen vind ik fantastisch om te doen, maar de routine begon erin te sluipen. In de schuur zoekend naar wat kunstaasjes en mijn spinhengeltje weer in orde makend, voelde ik weer de spanning en sensatie die ik in mijn voorbereidingen op het doodaasvissen aan het kwijtraken was.
Ik had het lang niet gedaan, maar heb weer genoten van het vissen met kunstaas. Onderweg naar het slootje heb ik nog wat reeën en vogels gefilmd. Bij het slootje aangekomen ben ik blijven filmen. Ben je benieuwd of er ook een snoek op het filmpje staat? Kijk en geniet dan zo dadelijk. Eerst nog even het volgende. Dit is waarschijnlijk de laatste update van 2011. In het laatste restje 2011 kan ik nog wel eventjes vissen, maar heb ik ook nog wat andere dingen te doen. In 2012 ga ik weer vrolijk verder met bloggen. Nu wil ik iedereen bedanken die mij in 2011 heeft gevolgd. Bedankt mensen!!! Speciaal wil ik diegenen bedanken die ook af en toe een reactie hebben geplaatst. Ik waardeer dit enorm. Dank, dank, dank!!! Bij deze wens ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Zo, dat is gezegd… nu mag je het filmpje bekijken :)


8 opmerkingen:

 1. Dag Koen,

  Ook het komende jaar hoop ik jou blog weer met plezier te kunnen volgen,fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toegewenst!

  Groet Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Koen,
  Bedankt voor de leuke verslagen en filmpjes afgelopen jaar. Volgend jaar lezen we natuurlijk weer gewoon mee. Ga zo door!!!
  Fijne feestdagen en een goed en gezond 2012 voor jou en je familie.

  Groet,

  Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij heeft hem hoor hhaha :-) Ten eerste leuk om die reeen zo heen en weer te zien rennen met alle ruimte,zo zie ik het graag...dus gelijk met een goed gevoel het filmpje verder gekeken en dat werd geen teleurstelling hoor.Mooi om te zien hoe er een paar keer gemist werd op het kunstaas en dan uiteindelijk toch de vis er vol op ook,echt een stuk vistv he zo?Superttt gewoon!Goede feestdagen,een gelukkig nieuwjaar en dat we maar weer vele avontuurlijke visdagen mogen beleven :) Groet, Dennis .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hans, Marcel en Dennis bedankt! Ik hoop dat jullie een goede jaarwisseling hebben gehad. Nogmaals een goed 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Koen,

  Thnx voor alle mooie verhalen en films. Volgens mij wist je gewoon dat er nog eentje op zou knallen want je hield flink vol op dezelfde spot. Zelf ben ik iets ongeduriger.

  Grtx,
  FER

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi FER,

  Geen dank hoor. Ik heb veel plezier in het maken van de verhalen en films, maar bedankt voor het leuke commentaar :)

  Als je goed kijkt zie je dat de snoek meerdere keren mist. Ik wist dus inderdaad dat het een keer raak moest zijn.

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi filmpje!!! Misschien wat verlaat maar dat komt een beetje doordat ik snoekvissen niet zo interessant vindt. Toch bekeek ik het filmpje vol spanning en kan ik mij uiteraard goed verplaatsen in de spanning van het roofvissen.

  Eeehm,muziek ook gemaakt door jou?

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Dale,

  Ook al is snoeken niet zo je ding, ik vind het leuk dat je hier toch een reactie achter hebt gelaten. Bedankt!
  Klopt, muziek is gemaakt door mij.

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen