zondag 26 april 2015

Een nachtje en een dagje

Eindelijk had ik ook overdag even tijd voor mezelf. De kinderen moesten naar school, mijn partner moest werken en ik was vrij. Zonder schuldgevoel heerlijk vissen dus! Om dit heerlijke gevoel nog iets op te rekken plakte ik er ook een nachtje aan vooraf...

Ook al schrijf ik al een tijdje dat het voorjaar aan het losbreken is, nu gaat het pas echt snel! Iedere dag wordt de wereld een stukje groener en iedere dag gaat er ook een beetje voer op de stek waar ik op het moment veel 's nachts vis.


maandag 20 april 2015

Nachtjes vissen

De laatste tijd vis ik veel 's nachts. Overdag heb ik het druk met andere dingen zoals werk en gezin. Het 's nachts vissen heb ik altijd al leuk gevonden en is meer dan vissen alleen. Ik ervaar deze nachtjes telkens opnieuw als korte vakanties waarin ik alle dagelijkse beslommeringen goed achter me kan laten.
 

dinsdag 7 april 2015

Het beste medicijn...

Ik ben niet fit. Verkouden, voorhoofdsholteontsteking of wat dan ook. Gewoon niet lekker en nergens zin in. Dan maar even op de bank liggen. Uitrusten schijnt goed te zijn. Ik kan mijn draai niet vinden. Zonde van de tijd ook. Ik loop naar de schuur en pak mijn hengels. Het beste medicijn.